مواد قندی موجب تغییر در ساختار شیمیایی مغز می شود

خلاصه:

«مایکل وینتردال»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آراهوس دانمارک، در این باره می‌گوید: «بعد از ۱۲ روز مصرف مواد قندی، ما شاهد تغییرات اساسی در سیستم دوپامین و افیونی مغز بودیم.»

مواد قندی موجب تغییر در ساختار شیمیایی مغز می شود

به گزارش خبرنگار مهر، هر زمانیکه ما مطلب یا تجربه‌ای جدید لذت بخش می‌آموزیم، سیستم پاداش دهی مغزمان فعال می‌شود. به کمک مواد شیمیایی طبیعی مغز، چندین ناحیه مغز با یکدیگر اتصال یافته و به ما در یادگیری و تکرار رفتارهای بهبوددهنده دانش و سلامت روان کمک می‌کنند.

محققان در این مطالعه تأثیرات مصرف مواد قندی را بر روی ۷ خوک ماده بررسی کرده و سپس از مغز آنها تصویربرداری کردند.

تیم تحقیق به مدت ۱۲ روز متوالی، دسترسی خوک‌ها به محلول ساکاروز را به مدت یک ساعت امکان پذیر کرد و ۲۴ ساعت بعد از آخرین بار مصرف، از مغزشان عکسبرداری شد.

«مایکل وینتردال»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آراهوس دانمارک، در این باره می‌گوید: «بعد از ۱۲ روز مصرف مواد قندی، ما شاهد تغییرات اساسی در سیستم دوپامین و افیونی مغز بودیم.»

به گفته محققان، مواد خوراکی مملو از ساکاروز بر جریان پادش دهی مغز به شیوه مشابه اعتیاد به مصرف مواد مخدر تأثیر می‌گذارند.
نظرات
5/5 0 0 0